Outfit-black.demo.ro va pune la dispozitie urmatoarele metode de livrare:


CONDITII DE LIVRARE   Livrarea se face  pe tot teritoriul Romaniei iar produsele sunt asigurate pe tot parcursul transportului, pana la livrare.  

 1. Curier rapid (Cargus, Fan Curier). Timpul de livrare prin serviciul de Curierierat este 24h, daca plasati comanda pana in ora 16 PM sau 48h daca plasati comanda dupa ora 16PM a zilei respective. Costul de livrare este de 18 lei la comenzile cu valoare pana in 200 Lei si gratuit pentru cele ce depasesc aceasta suma.

 2. Posta Romana. Timpul de livrare prin Posta Romana este cuprins intre 2 - 4 zile lucratoare (in orice localitate din tara). Costul de livrare este de 10 lei. Nu putem fi responsabili pentru prejudicii cauzate de intarzieri in livrarea comenzilor din cauza unor factori externi: conditii meteo deosebite, accidente rutiere, greve, calamitati, manifestari de strada sau alte situatii speciale ce ar putea impiedica curierul rapid sau Posta Romana sa livreze la timp, fapt pentru care Bratari-piele.ro nu va plati despagubiri pentru prejudiciile create de nelivrarea la timp a produselor.  

3. Curier rapid - (Fan Curier) -  Livrare in aceeasi zi. Livrarea se face in maxim 8 ore de la plasarea comenzii. Comanda se poate plasa pana in ora 12. Costul de livrare este de 30 de lei. Oferta este valabila doar pentru Bucuresti.


CONDITII DE RETURNARE

  Produsele cumparate pot fi returnate, fara a fi deteriorate, in termen de 30 zile de la primire, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Outfit.ro va plati contravaloarea marfii returnate, in maxim 2 zile de la data returnarii. 

Adresa de primire a produselor returnate: Strada Timisului nr.16A, sector 1, Bucuresti

Pentru orice fel de problema aparuta in legatura cu  produsele livrate,  contactati-ne la numarul 0773.960.247